Produk

Transfer Factor Advanced

TransferFactor_TF_US

Juga dikenali sebagai Miracle Molecul atau Molekul Ajaib. TFA adalah sebenarnya Molekul Pendidik Sistem Imun. Transfer Factor dapat memberi informasi kepada sistem imun untuk mengenali musuh-musuh di dalam badan seperti kuman, virus, bakteria, parasit, jamur dan juga sel kanser. TF juga dapat meransang sistem imun untuk menyerang musuh-musuh penceroboh di dalam badan kita. TF advanced dapat menenangkan sistem imun apabila musuh-musuh telah berjaya diatasi menjadikan ia penawar utama untuk masalah auto-imun. Para saintis telah mengeluarkan kenyataan bahawa “Rawatan terbaik adalah menjaga sistem imun”.  TF adalah produk pembina imun semulajadi yang terunggul di pasaran dunia dan telah mencipta sejarah sains perubatan abad ini  dengan kekuatan meningkatkan daya imun setinggi 283%.  Kini diedarkan di lebih 40 negara serata dunia. TF tiada kadar toksik dan tiada kesan sampingan. Sesuai untuk semua lapisan umur termasuk bayi.

Sesuai untuk penyakit kencing manis (diabetes), strok berdarah, buah pinggang (post-dialisis), kanser darah, Lumpuh, Gout, Tyroid, Allergic (Alahan), Parkinson, Sakit Sendi, Selsema, Batuk, Denggi, HIV, Chicken pox, hepatitis A/B/C, kecantikan dalaman, Lembab IQ, Sawan, Kemurungan, Susah Mengandung, Asthma, Kekuningan, Resdung

60 kapsul, setiap kapsul 300 mg.

Transfer Factor Advanced Plus

TransferFactor_TFPlus_US

Adalah rumusan Transfer Factor Advanced 100mg dicampur dengan beberapa ramuan istimewa lain. TF Plus dapat meningkatkan daya imun setinggi 437%. Selain dari Pembina imun semulajadi Transfer Factor, TF Plus juga mengandungi Maitake and Shiitake Mushroom – dapat membantu fungsi T-Cell (sistem imun); Cordyceps – kaya dengan polysaccharides yang dapat meransang aktiviti sistem imun; Inositol Hexaphosphate – dikenali dalam fungsi kekuatan pencegahan; Beta Glucan (dari serbuk oat dan yis) – peransang sistem imun yang dapat “mengejut” sel darah putih daripada “tidur”; Mannans (dari loe vera); ekstrak Agaricus Blazeli – dikenali sebagai raja cendawan – berfungsi antara lain, mengecutkan tumor; Beta Sitosterol – peransang daya imun; ekstrak daun zaitun – dapat menurunkan kadar duplikasi sel jangkitan kuman.

Sesuai untuk penyakit: Sakit Jantung, Darah Tinggi, Strok, Buah Pinggang (Pre-Dialisis), Kanser Tahap 1 hingga 4, Ketumbuhan biasa, Resdung, Osteoporisis, Selsema, Batuk, Demam, HIV, Denggi, Hepatitis A/B/C, Susah Mengandung, Buasir

90 kapsul .

Transfer Factor Advanced Chewable

AUSNZ_Chewables

Sama seperti Transfer Factor Advanced, tetapi di dalam bentuk chewable (dikunyah). Rasanya enak, berperisa citrus. Sangat digemari oleh kanak2 dan juga dewasa. Dapat membantu meningkat daya berfikir (IQ) kanak-kanak.

Sesuai untuk penyakit : Demam, Selsema, Batuk, Beguk, Lembab IQ. Sindrom Down, Sawan, Jaundice (Kekuningan)

90 chewable tablet, setiap tablet 200mg.

Transfer Factor Cardio

TransferFactor_Cardio_US

Adalah rangkaian ramuan hebat yang dirumus khas untuk kesihatan sistem kardiovascular. Antara ramuan yang digunakan adalah Targeted Transfer Factor, Red Rice yeast, CoQ10, Resveratol, Arginate. Bahan-bahan ini dapat menyokong kesihatan kadar kolestrol dan pembuluh darah, menyahkan radikal bebas, meluaskan dan membutkan urat2 darah dan melancarkan perjalanan darah. TF Cardio juga mengandungi magnesium, potasium dan vitamin C untuk membantu meregulasi tekanan darah dan memberi keanjalan kepada pembuluh darah; vitamin B, terutama folic acid, vitamin B6 dan B12 dan antioxidant seperti selenium, cooper, zinc dan vitamin A, C dan E. Antara lain, bahan-bahan ini berfungsi menguatkan sistem kardiovascular (jantung) dan juga menurunkan kadar homocystein di dalam darah.

Sesuai untuk penyakit: Jantung, Darah Tinggi, Kolestrol Tinggi, Stress,

120 kapsul.

Transfer Factor GluCoah

TransferFactor_GluCoach_US

Mengandungi ramuan yang boleh membantu dan menyokong kesihatan pankreas menerusi sistem metabolik dan endokrine. Selain daripada Targeted Transfer Factor, GluCoach juga mengandungi Indian Kino, Gymnema Sylvestre dan Momordica Charantia (Bitter Melon) yang kesemuanya telah membuktikan kebolehannya menyokong kesihatan pankreas. Bitter Melon juga membantu fungsi memproses gula dalam badan. Terdapat juga Korean Ginseng dan Fenugreek, herba-herba yang menyokong kesihatan fungsi insulin. Alpha Lipoic Acid (ALA), yang dikenali sebagai antioksida memberi sokongan kepada sistem metabolik dan endokrin dan menggalak pengimbangan tahap gula dalam badan.

Sesuai untuk penyakit: Kencing Manis

120 kapsul.

Transfer Factor RenewAll

TransferFactor_RenewAll_US

Adalah gel kulit yang sangat istimewa. Ia mengandungi Transfer Factor, pendidik imun dan pembasmi kuman untuk mengekalkan kesihatan kulit yang diancam jangkitan kuman dari luka, gatal-gatal dan lain jangkitan. Juga terdapat ekstrak Aloe Vera yang sudah dikenali berkurun lamanya sebagai ramuan hebat yang dapat memperbaiki dan menenangkan kulit,berfungsi menjadikan kulit sihat, lembut dan halus. TF RenewAll juga mengandungi ekstrak minyak Rosemary, Lavender, Charmomile dan Eucalyptus, semua bahan-bahan yang terkenal untuk memperbaiki dan melegakan kulit. Terdapat juga Yeast Polysaccharide yang memberi sokongan kepada “macrophage” sistem imun dalam fungsi pembaharuan sel, menjadikan kulit kesihatan lebih remaja, sihat dan segar.

Sesuai untuk penyakit: Diabetes Foot care, SLE/Lupus, Kulit, Bisul, Chicken Pox, Campak, Kecantikan Luaran

TF Riovida

TransferFactor_RioVida_US

Produk ini membantu menyokong tubuh badan anda dengan tri yang ekslusif. Riovida menggabungkan jus buah-buahan yang kaya dengan anti-oksida (acai, buah delima, beri biru, elderberi, epal dan anggur ungu) untuk kevitalan seharian. Ia juga membantu menggalakkan kesejahteraan am dengan komposisi asid lemak perlu, asid amino, mineral surih, flanoid dan tanin.

Sesuai untuk penyakit: Sakit Jantung, Darah tinggi, Strok, Buah pinggang, Kanser Tahap 1 hingga 4, Ketumbuhan biasa, SLE/lupus, Gout, alahan, Saraf, selsema, batuk, demam, denggi, HIV, Hepatitis A/B/C, Kecantikan dalaman, kemurungan, susah mengandung, buasir

2 botol ( 500 ml setiap satu).

Targeted Vitamin & Mineral Complex

Produk ini membantu menyokong kesihatan dan kesejahteraan am anda dengan vitamin dan mineral perlu. Ia juga dapat membantu membekalkan asas nutrisi yang diperlukan untuk tubuh badan yang sihat dan bertenaga.

Sesuai untuk penyakit: Jantung, Kencing manis, darah tinggi, strok

120 kapsul.

Tea4Life

Cleansing_Tea4Life_US

Dirumuskan untuk membantu menyokong kesejahteraan am, Tea4Life menggabungkan pelbagai herba yang lazat seperti daun senna, teh hijau, enchinacea dan perasa epal semula jadi.

Sesuai untuk penyakit: Gout, Kecantikan Dalaman

30 uncang.

TF Male Pro

TransferFactor_MalePro_US

Sesuai untuk kesihatan khas kaum lelaki, anti kanser prostat

TF Belle Vie

TransferFactor_BelleVie_US

Sesuai untuk : Keseimbangan hormon dan anti kanser wanita, susah mengandung

Advertisements