Syarikat

Syarikat yang menawarkan kita sebuah kesihatan dan kewangan yang hebat ini adalah dari 4LIFE Research, sebuah syarikat yang berpengalaman dalam bidang menyelidik dan mencipta pemakanan tambahan dari Sandy, Utah, USA. Telah mula beroperasi sejak tahun 1998 dan syarikat ini mempunyai pasukan R&D sendiri (Research & Development) yang terdiri dari para pakar saintis terkemuka.

4LIFE Research terkenal dengan produk terulung mereka iaitu sebuah produk pembina antibodi badan, 4LIFE TRANSFER FACTOR. Produk ini telah disahkan oleh para saintis diseluruh dunia sebagai PRODUK PALING TERBAIK atau PRODUK NO 1 DI DUNIA dalam penguatan sistem imun untuk badan manusia. Produk Transfer Factor ini telah diPATEN oleh 4LIFE dan hanya syarikat 4LIFE sahaja yang boleh mengusaha dan mengedarkannya.

Kini, 4LIFE Research telah berkembang hampir ke serata dunia dengan membuka pejabat di setiap negara. Lebih dari 40 buah negara telah menikmati kesihatan dan kewangan yang diberikan oleh syarikat yang hebat ini. Dan akhirnya pada tahun 2004, 4LIFE telah mulakan perniagaannya di negara kita, Malaysia. Lokasi pejabat 4LIFE terletak di Unit5.02, Tingkat 5, Amcorp Tower, Petaling Jaya, Selangor (gambarajah diatas). Pengerusi untuk 4Life Research Sdn Bhd (575339-A) di Malaysia ialah Dato Pahamin A Rajab.

Pada tahun 2003, 4LIFE telah dinobatkan oleh sebuah majalah terkemuka, INC500, sebagai syarikat no 1 dalam industrinya di Amerika Syarikat. Setiap tahun majalah ini akan menyenaraikan 500 buah syarikat persendirian yang paling pesat berkembang di rantau USA dan 4LIFE Research terletak ditangga ke 15. Ini adalah satu pengiktirafan hasil daripada produk utama 4LIFE, iaitu 4LIFE TRANSFER FACTOR.

Untuk maklumat lanjut mengenai syarikat, layari  http://www.4life.com

7 Sebab Kenapa Anda Harus Memilih 4Life?

1. Kredibiliti.

4Life tersenarai di tangga ke-15 oleh Majalah Inc. sebagai salah satu daripada syarikat milik persendirian yang berkembang pesat di Amerika. Kredibiliti yang tidak dapat dinafikankan lagi, ya?

2. Masa lampau, masa kini dan masa hadapan yang kukuh

Sejarah kejayaan kami selama 10 tahun adalah buktinya. Ketika kebanyakkan syarikat mengecilkan saiz perniagaan mereka dan mengurangkan jumlah kakitangan mereka, 4Life berjaya memecahkan rekod jualan dan membuka pasaran dan pejabat baru di seluruh dunia.

3. Matlamat berwawasan

4Life adalah syarikat kesejahteraan yang terulung dan pasukan Penyelidikan dan Pembangunan sentiasa menghasilkan inovasi di dalam sains kesihatan.

4. Pengiktirafan yang cemerlang

Tidak kira anda membina perniagaan ini secara separuh atau sepenuh masa, kami sedia memberi sokongan kepada anda pada setiah langkah yang diambil.

5. Pasukan eksekutif yang handal

Pasukan eksekutif kami mempunyai pengalaman selama lebih daripada 100 tahun di dalam bidang pemasaran rangkaian dan suplemen nutrisi.

6. Pelan Pemasaran yang tiada tandingannya

Pelan Ganjaran Hayat memberi ganjaran yang agak lumayan kepada ahli yang baru, yang menjalankan perniagaan secara separuh masa dan para pembina perniagaan yang profesional.

7. Produk yang terbukti berkesan dan berpaten

Kami telah mendapatkan paten di Amerika yang melindungi formulasi dan proses kami yang unik dan banyak lagi paten yang sedang diproses. Terima kasih kepada penyelidikan, ujian klinikal yang banyak dan bertahun lamanya dan pakar perubatan yang hebat, sains 4Life telah membuktikannya.

Keistimewaan Syarikat  ini

Produk disahkan no.1 (keaktifan 283% terhadap sel2 kanser) dibandingkan dengan 196 produk2 sedia ada di dunia (GInseng, Aloe Vera, Noni, IP-6, Interleuken, Kolostrum (susu awal), Shitake Mushroom, Enichea) di pasaran oleh Institut Longevity California, US dan Akademi Perubatan Sains Rusia (RAMS – Russian Academy of Medical Science)2.

Syarikat Malaysia didaftar dibawah Akta Syarikat (575339A)

Pengalaman Pengurusan Syarikat dan Kumpulan Sokongan!

1)Actual Payout Bonus kami adalah USD12 juta dollar melebihi syarikat2 MLM terbaik dunia!

2) Bonus Kumpulan bermula pada Tahap 1 Keahlian.

3) Percutian tajaan Syarikat setiap bulan.

Jenis2 Nutrien (Zat2 untuk badan): ada enam (6) jenis,
(1) Nutrien menambah kekurangan zat2 dalam badan: – Kita ada vitamin (A, B, C, D, E..), galian (Magnesium, Calcium, Iron (zat besi), Herba2, dll.

(2) Nutrien yang meningkat (stimulate) sistem fungsi badan: – Contohnya, Echinacea – sejenis herba yang TERBAIK di dalam meningkatkan (simulate) sistem imun terhadap serangan batuk dan selsema, infeksi kecil.

(3) Nutrien yang menolong (FACILIATE) fungis badan –
Kesan CLA melawan sel2 kanser memang banyak dibukukan. Ianya juga dapat mengurangkan risiko penyakit “atherosclerosis” – dan meningkatkan sensitiviti insulin untuk pengidap diabetes tahap 1 (pergantungan terhadap insulin).

(4) Nutrien yang menolong sel2 badan berkomunikasi – Contohnya, Glyconutrients (seperti Ambrotose) – 8 jenis sacharides (kabohidrat) yang menjadi tunggak pembinaan struktur sel2 badan kita.

(5) Nutrien yang mengawal sel2 badan – Contohnya, antioxidan.

(6) Nutrien yang MENGAJAR sistem imun badan ! – Saintis2 dunia menamakannya Transfer Factor, TF. TF bukan pembawa maklumat. Transfer Factor menolong sistem badan mengawal melalui ILMU. TF memberi KECERDIKAN (intelligence) kepada sel2 badan ! seperti zat IQ – ianya mempunyai zat penyimpanan INGATAN – untuk sel2 badan mengingat dan mengenal sel2 asing dan berkerjsama dengan sel2 pembunuh (natural killer cells).

TF mempunyai cara memberi maklum balas (FEEDBACK) – Nutrien2 1-5 di atas tidak berUPAYA beri maklum balas dengan sel2 pembunuh badan! Nutrien2 1-5 tidak dapat menambah MAKLUMAT kepada badan kita.
Soalan – dapatkah nutrien2 1-5 tadi mengajar sel2 pembunuh, bagaimana rupa-paras kuman deman-campak atau rupa-paras pathogen2 lain?
Jawapannya TIDAK.

Dan TF “menyelia” peperangan sel2 pembunuh badan dengan sel2 asing (kuman, virus, bakteria, parasit akibat toxik, pencemaran, kimia berlebihan) dengan PELAJARAN dan KEPANDAIAN.
Badan kita harus bertindak pantas dan bijak menangkap sel2 asing dengan mengetahui apakah mereka, di mana, bila bertindak, bagaimana dan berapa kali cara tindakan.

Disokong oleh 100+ Doktor2 Malaysia !

Dari 1999, 498,888,888 botol produk TF telah dijual di lebih 40 negara DUNIA !!


Advertisements